10 Haziran 2011 Cuma

"Cadılar Zamanı"

                                  BUGÜNKÜ FİLMİMİZ CADILAR ZAMANI
Tür : Fantastik / Dram / Macera
Gösterim Tarihi : 14 Ocak 2011
Yönetmen : Dominic Sena
Senaryo : Bragi F. Schut
Yapım : 2010, ABD , 113 dk.

Oyuncular

Nicolas Cage (Behman) , Ron Perlman (Felson) , Stephen Campbell Moore (Debelzaq) , Robert Sheehan (Kay) , Claire Foy (The Girl)
Yıllarca savaştıktan sonra evlerine dönen iki yakın arkadaş, vebanın her şeyi yakıp yıktığını görür. Kilisenin ileri gelenleri bir kızı cadılıkla suçlamaktadır ve onlara göre bütün olanların sorumlusu odur. İki arkadaşın bu kızı çok uzaklardaki bir manastıra götürmeleri emredilir. Böylece manastırdaki rahipler kızın neden olduğu laneti kaldırmak için ayinler yapacaktır. Ancak bu yolculuk onların cesaret ve dayanıklılıklarını test edecekleri, kızla ilgili karanlık gerçekleri öğrenecekleri ve sonunda dünyanın kaderini belirleyecekleri bir maceraya dönüşecektir.







FİLM HAKKINDA SÖYLENEBİLECEK ÇOK ŞEY VAR.FİLMİN BAŞLARI ÇOK İLGİ UYANDIRICI HAÇLI SEFERLERİNİ GÖSTERİYOR.KAHRAMANIMIZ BEHMAN MASUMLARI SİVİLLERİ ÖLDÜRDÜKLERİNİN FARKINA VARIYOR VE TANRI İÇİN ADAM ÖLDÜRÜLMEZ MANTIĞIYLA AVRUPA YA GERİ DÖNÜYOR MACERA BUNDAN SONRA BAŞLIYOR.FİLMDE VİCDAN AZABI ÇOK İYİ ŞEKİLDE ANLATILMIŞ BEHMAN YAPTIĞI KÖTÜLÜKLERDEN VE GÜNAHLARINDAN ARINMAK İÇİN DÖNEMİN CADISI BİR KIZI YARGILAMAYA GÖTÜRMEKLE GÖREVLENDİRİLİYOR.TÜM AVRUPA VEBA SALGINIYLA YOK OLMAK ÜZEREDİR VE TEK KURTULUŞ CADININ AYİNLE ÖLDÜRÜLME SİNDEDİR... BEĞENDİM GÜZEL BİR YAPIM HEPİNİZE İYİ SEYİRLER





BUYURUN LİNKLER 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder