2 Şubat 2012 Perşembe

Justin Bieber

Yeni moda oldu şimdi Bieber Bieber yanlış yazıyor olabilirim.Evet bahsi geçen very hiper süper ünlü şahsiyet Justin Bieber.Arkadaşın biyografisini okumadım gereksinim duymadım da denebilir.Şahıs 17 yaşında  ve size bir rakam vereceğim.




699,403,966   evet bu rakam bu klibin izlenme sayısı 'http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4'


bu işte bir yanlışlık var sanırım tüm dünya bu çocuğu 

izliyorsa asıl problem dünya'da olmalı.Michael Jackson 

öldükten sonra ortam bunun gibi zıpırlara kaldı keşke 

ölmeseydin be kardeş..



https://twitter.com/#!/justinbieber  buyrun buda twitter sayfası 17.016.960  adet takipçisi var huh !!   Aslında dünyada sanat anlayışının bu kadar yerlerde olması gerçekten şüphe verici bir olay.Evet olayın birde Biebeeeerr Bieeebeeeerrrr İ LAV YUUU CASTİN BİEBEEERRRRRR   tarafı var  hemen vereyim video yu http://www.youtube.com/watch?v=UOjAGAU48H4

durum vahim anlayacağınız ve bu bieber hayranlığı çılgın konumlara vardı diyebilirim,Twitter,Facebook,Myspace ne kadar Sosyal Paylaşım sitesi varsa her taraf dolmuş durumda Adı veya Soy adı Bieber olanlarla  onlara kısaca FUCK demek istiyorum .

Benim gibi bu durumdan rahatsız ve bunu güzel bir şarkı ve kliple dile getiren Mustafa Ak arkadaşım var.Sıra onun videosunda  http://www.youtube.com/watch?v=FmELn3thkUQ

Koalanın serzenişi bugünlük bu herkese mutlu huzurlu bol biebersız günler. AY LAV YU CASTİN BİEBEEEEEEARRR (opsss :S herşeyi berbat etttim)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder